Meteen naar de inhoud

Individuele begeleiding

Zowel voor studenten als ouders biedt Student in Beeld individuele begeleiding. Dit is maatwerk, afgestemd op jouw vraag.
Student alleen lonely collegezaal

Studenten

Begrijpen waar je studie over gaat betekent niet direct dat het studeren ook soepel verloopt. Vaak twijfel je: over de keuzes die je gemaakt hebt of moet maken, over hoe je je goed kunt voorbereiden voor je toetsen of opdrachten, over wanneer je wat doet, over de vraag of dit wel bij je past en of je het wel kunt. Niet weten wat je moet doen of hoe je het moet aanpakken geeft stress, leidt vaak tot uitstelgedrag en voordat je het weet zie je door de bomen het bos niet meer.

Student in Beeld helpt bij het creëren van overzicht en structuur, het aanpakken van uitstelgedrag, het in balans brengen van je bezigheden en het vergroten van zelfvertrouwen. De begeleiding is altijd op maat, afhankelijk van jouw specifieke vraag.

Structuur
Uitstelgedrag
Balans
Zelfvertrouwen

De begeleiding van Student in Beeld is altijd individueel. Een kennismakingsgesprek is gratis. Wanneer je besluit dat je graag verdere ondersteuning wilt, bespreken we samen de werkwijze en de daaraan verbonden kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan

Ouders

Ook als ouder kan je terecht bij Student in Beeld voor een individueel gesprek of advies. Soms maak je je zorgen over je studerende zoon of dochter. Omdat je weinig tot geen informatie krijgt vanuit de opleiding is het moeilijk om een beeld te vormen, en al helemaal om te bedenken op welke manier jij jouw zoon of dochter kunt ondersteunen.

Bij Student in Beeld kan je je zorgen uiten en vragen stellen en. Student in Beeld geeft informatie, inzicht en advies.